ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

curs de Magatzem, reposició i manipulats industrials, TAC

Dimarts 28/01/2020

Us informem que en el  Servei d'Integració Especialitzat d'Auria Fundació  tenim  previst iniciar un nou  curs  de Magatzem, reposició i manipulats industrials,  el proper 14 de febrer  en el marc del  Punt Formatiu Incorpora de l'Obra Social de la Caixa.

   La formació va adreçada a qualsevol persona en situació d'atur, tingui o no certificat de discapacitat. 

 

 Les dades  del curs són les següents:

· Data d'inici: 14/02/2020

· Data de finalització: 15/05/2020  (pràctiques incloses)

· Durada total: 290 h 

· Horari: 9:00 a 14'00h

. LLoc: Igualada

El curs s'estructurarà en  3 grans blocs:

· Sector magatzem

· Reposició en punts de venda

· Acabats i manipulats industrials

 Els continguts del curs per a cada sector es realitzaran de manera simultània, plantejant situacions d'aprenentatge per a cadascun dels 3 grans blocs i facilitant l'especialització en un sector i la polivalència en tots ells, tot depenent  del interès professional de cada alumne.

 

Seguint aquesta estructura de curs, adjuntem el cartell publicitari i l'index de continguts de cada bloc, on les persones interessades  es poden pre-inscriure al bloc que esdevé el seu principal interès,  tot i que es cursarà en una sola formació.

La sessió informativa del curs serà  el proper 29  de gener a les 9'30h,  a  les 11h  o a  les 15'30h ( en funció de quin és el sector al qual s'han preinscrit) ,   a  la sala d'actes de Fundació Àuria.

Per assistir a la sessió informativa cal fer una pre-inscripció a l'enllaç de la pàgina web:  www.auria.org/noticies on poden ampliar la informació del curs, també poden passar per la recepció de la FAP o bé per whatsap al 618 520 014

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/01/2020 08:17