ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra

La Delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà Visita Cabrera d'Anoia

Dijous 16/03/2017

La Delegada del Govern  a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dilluns els municipis de Cabrera d'Anoia, la Torre de Claramunt i Carme, a la comarca de l'Anoia.

En totes tres poblacions la delegada s'ha reunit amb els alcalde respectius i ha sgnat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

 

A Cabrera d'Anoia s'ha reunit amb l'Alcalde, Salustià Monteagudo, a qui acompanyaven el priment tinent d'Alcalde, Daniel Zorrilla, i altres representants de l'equip de Govern con el Segon Tinent d'Alcalde, l'Antoni Jiménez i el Tercer tinent d'Alcalde, Dani Vallejo.

La reunió tenia un  precedent força immediat en la que ja va mantenir Laurà Vilagrà i Salustià Monteagudo el 7 de juny passat quan aquest va ser  a seu de  la Delegacó de Govern al Palau Firal de Manresa.

L'Alcale li ha traslladat a la Delegada diverses qüestions relacionades amb la relitat social de Municipi, i més concretament amb l'ocupació.

També amb el projecte de promoció turístia de les Valls de l'Anoia.

Així mateix, li ha fet arribar la voluntat de l'Ajuntament de poder fer millores en diferents equipamets com l'escola, els camins o el transport públic, així com la necessitat d'equipaments esportius. Finalment han tractat aspectes relacionats amb letelecomunicacions i amb el  sanejament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/03/2017 10:11