ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Nou servei de cita previa de l'Organisme de Gestió Tributària

Divendres 01/03/2019

A partir del proper dia 1 de març l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d'oficines.

Amb la finalitat de millorar l'atenció presencial als ciutadans a les  oficines, s'ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

Aquest nou servei s'implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d'aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s'hagi de traslladar a les nostres oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l'any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.

També podeu fer la sol·licitud de cita previa a les oficines del ORGT fent click aqui o bé trucant al 932029802.

Podeu consultar a la Seu electrònica de l'ORGT https://orgt.cat/normes, la resolució de la Gerència d'aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/03/2019 14:03