ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Novetats en el tràmit del canvi de domicili del permís de circulació d'un vehicle

Dilluns 29/04/2019
Bon dia,
Us informem que la DGT ha incorporat  2 modalitats més per comunicar el canvi de domicili del permís de circulació d'un vehicle:
  • Per via telefònica mitjançant el 060.
 
Ø  Qui pot sol·licitar el canvi de domicili per aquesta via? Únicament els titulars de vehicles que siguin persones físiques, excepte en el cas de vehicles procedents de Ceuta, Melilla o Canàries (en aquest cas s'ha de realitzar el tràmit de forma presencial davant la PPT) o en el supòsit de COTITULARITAT  del vehicle (en aquest s'ha de sol·licitar presencialment davant la PPT davant l'ORGT).
Ø  Quan es pot sol·licitar el canvi de domicili per telèfon? Quan hagi transcorregut un mes des de la data d'empadronament en el nou domicili (el servei del 060 comprovarà el nou domicili a través de l'INE).
Ø  El titular rebrà algun tipus de confirmació d'haver realitzat el tràmit?Sí. Prèvia comprovació de totes les dades que facilita el titular, la DGT anota el canvi de domicili i desprès envia la confirmació per correu electrònic en el que adjunta un document pdf on figura la nova adreça.
 
 
Així doncs, les modalitats existents actualment per sol·licitar el canvi de domicili del permís de circulació son les següents:
 
ØPer telèfon, a través del 060. Consulteu la informació disponible en l'entorn web de la DGThttps://sede.dgt.gob.es/es/tramites-y-multas/tu-coche/cambio-de-domicilio/
 
 
ØPresencialment a la Prefectura de Trànsit (cal demanar cita prèvia: https://sede.dgt.gob.es/es/tramites-y-multas/cita-previa/jefaturas/ )
 
ØPresencialment a una oficina de l'ORGT  Cal demanar cita prèvia: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citapreviaP0?NouTramit)
 
 
Aquesta novetat no suposa cap modificació en el servei que presta l'ORGT mitjançant el sistema de finestreta única .
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/04/2019 13:23