Cabrera d'Anoia et convida a participar en família al joc de la cabreta Rita

Dimarts, 30 de de novembre de 2021 a les 00:00

S’estrena la campanya de descoberta dels salts d’aigua de Cabrera d’Anoia, estructurada a partir d’un joc familiar.

El municipi de l’Anoia estrena aquest proper cap de setmana el joc de la Cabreta Rita, un repte familiar on els més petits de la casa hauran de descobrir quatre personatges que s’aniran trobant amagats pels quatre salts de la ruta.

Per completar el repte cal no oblidar els enigmàtics protagonistes que s’aniran trobant al llarg de tota la ruta. Un cop realitzada l’excursió, els exploradors es dirigiran al “Punt de Trobada”, restaurant just darrere de l’ajuntament del municipi. Un cop dins, hauran de respondre quatre preguntes que parlen sobre els personatges que han trobat a cada salt. Qüestions a desxifrar com quin animal han vist amagat, quins colors tenen o què estan fent son un exemple dels enigmes a resoldre per completar el joc.

Un cop respost tot correctament, hi ha un premi segur pels petits de la casa fins a esgotar existències. Els acompanyants dels petits exploradors podran participar en un sorteig d’un lot de vins i caves dels cellers del municipi, Mas dels Clavers i Can Feixes, junt amb un àpat per a quatre persones al municipi.

Aquesta campanya s’emmarca dintre del pla de promoció turística del municipi, inclosa dintre d’una campanya de dinamització de comerç de Cabrera d’Anoia. Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona, amb col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 10:19