Consell Comarcal Busca Joves que vulguin formar-se i trobar feina al sector TIC

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 00:00

Des del Consell Comarcal de l'Anoia impulsen la següent formació adreçada a joves d'entre 16 i 30 anys en l'àmbit TIC.

És una formació 100% subvencionada, sense cost  i de vital importància per poder millorar les seves opcions de trobar una feina. A més, el programa inclou orientació laboral. Hi ha places buides encara i si no les omplim no podrem fer-ho i perdrem la subvenció.

Necessitem 20 joves. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer enviant un correu a aeo@anoia.cat o trucant al 93 805 15 85, extensió 336.

https://www.anoia.cat/el-consell-comarcal-de-lanoia-busca-20-joves-que-vulguin-formar-se-i-trobar-feina-al-sector-tic/

 

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de l’Anoia durà a terme un projecte adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys per formar-los en les TIC i orientar-los laboralment amb l’objectiu que s’insereixin al mercat laboral o retornin al sistema educatiu per millorar la seva qualificació.

El projecte esTICon, subvencionat per la convocatòria SINGULARS 2021 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), consta d’una formació en Programació Web amb PHP de 150 hores i d’un curs d’Office de 60 hores. Aquesta formació, que es durà a terme al centre CEINA d’Igualada, serà teòrica i pràctica i es farà en modalitat presencial. A més, el projecte liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia, ofereix orientació a les persones joves, combinant  tutories individuals i accions grupals, en què s’ajudarà la persona beneficiària en el seguiment del curs i se la guiarà en un procés d’orientació laboral i acadèmica perquè pugui trobar feina.

El projecte està destinat a 20 persones joves de la comarca de l’Anoia i es desenvoluparà del mes de gener al mes d’octubre del 2022. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer enviant un correu a aeo@anoia.cat o trucant al 93 805 15 85, extensió 336.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 14:47