Notícies

 • Suport al Ciutadà Suport al Ciutadà 26 de juny de 2020

  La Diputació de Barcelona va iniciar el passat 8 de juny un servei de suport a la tramitació electrònica adreçat a la ciutadania.

  Podeu fer la consulta al 93 402 06 06 

  Aquest servei es presta amb caràcter extraordinari fins el 24 de juliol per tal d’impulsar la tramitació electrònica amb els nostres ciutadans i afavorir la distància social necessària en aquests temps de pandèmia. El servei de suport ajuda a ciutadans, empreses i entitats en temes relacionats amb la presentació de sol·licituds, consulta de notificacions, signatura electrònica de documents, presentació de factures, entre d’altres.

   

   

   

 • PLACES DISPONIBLES, ESCOLA LES OLIVERES Encara hi han places disponibles a la nostra Escola Rural "Les Oliveres". 19 de juny de 2020

  És una escola arrelada al territori, que dóna vida al municipi, que vol ser dinamitzadora d’una part de la vida que el poble genera, que aglutina activitats, persones, i que és motiu de trobada i aprenentatge.   

  L’escola rural és una escola amb una o diverses aules multigrau, es a dir, una estructura organitzativa de classe heterogènia pel que fa a l’edat dels alumnes.  

  Lluny de ser una institució anquilosada, reuneix les condicions per a convertir-se en un veritable laboratori de renovació escolar  

  Els interessats podeu contactar a través de:  

  Tlf. Escola: 93 77493 42

  Mobil Direcció: 644029105

  Email Escola: oliverescanaletes@gmail.com  

  US ESPEREM!! 👍

 • Comunicat actualització situació económica del Municipi 18 de juny de 2020

  Malauradament, les males pràctiques de l’anterior govern tenen greus conseqüències per a tots els veïns i veïnes del municipi, que afecten directament a la seva qualitat de vida i als serveis bàsics.

  Donada la gravetat de les dades del deute, que ja es van fer constar al Ple de Reprovació del govern anterior, el passat 2 de Març, aquesta setmana ens han notificat des del Consell Comarcal que encara hi ha més deute pendent dels anys 2016, 2017 i 2018 per un import total de 60.635,28€   ( entre altres ) 

  Adjuntem un arxiu on podeu consultar el deute que l'equip de Govern anterior  ( PSC-CP)  I GRUP MIXT ) , uns 490.000€ aproximadament. 

   

 • Ampliació recollida selectiva pel Municipi 11 de juny de 2020

  Posem solució a la recollida selectiva del municipi, que fins ara,  ha estat afectat per un servei que havia quedat precari, obsolet i unes de les mancances d’aquest municipi.

 • Ajudes Municipals COVID19 ajuts COVID19 10 de juny de 2020

  Recordatori de les ajudes a disposició de les famílies i autònoms afectats/afectades per la COVID-19.
  Les ajudes es gestionen a través de Serveis socials.

  No dubteu en trucar i demanar informació a l'Ajuntament de Cabrera.

 • Imatges, inici obra Reforma de la planta baixa de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia 10 de juny de 2020
 • Setmana internacional dels Arxius 10 de juny de 2020

  El 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, coincidint amb la data de la fundació del Consell Internacional d’Arxius, l'any 1948. Al voltant d’aquesta efemèride té lloc la Setmana Internacional dels Arxius del 8 al 14 de juny, amb el lema «Potenciar la Societat del Coneixement», i que, a causa de la crisi sanitària que travessa el món, enguany programa totes les seves activitats en línia.

 • Un jove assegut davant una finestra amb el Covid19 de fons Línia i gratuïta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l’habitatge 3 de juny de 2020

  La Direcció General de Joventut (DGJ) reforça l’assessoria d’habitatge per a joves, en línia i gratuïta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l’habitatge -ja sigui en règim de lloguer com de compra- derivades de la pèrdua d’ingressos provocada per la crisi de la Covid19.
   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49