Notícies

 • Enquesta horària d'abastiment d'aigua 15/09/2023

  Enquesta horària d'abastiment d'aigua 

  Amb la finalitat de poder cobrir les necessitats de la gran majoria de població, adjuntem enquesta per recollir les vostres propostes . 

  Enquesta horària d'abastiment d'aigua

  En cas de no poder realitzar l’enquesta per aquesta via i per tal de poder recollir la vostra proposta, podeu trucar  a l’Ajuntament 93.774.90.17 i preguntar per Soraya.

 • Inici del curs escolar, Escola Les Oliveres 07/09/2023

  Ahir, els nens de la nostra escoles van començar el nou curs. Van tornar a viure el moment  emocionant de la trobada amb els companys, els professors i professores.

  Des de l’Ajuntament, volem desitjar un bon curs escolar i agrair la tasca de l’equip docent, així com la de l’Ampa.

  Bon curs !!!! 

  https://agora.xtec.cat/esc-oliveres/

   

   

 • PLE EXTRAORDINARI DEL 10/08/2023 11/08/2023

  Al Ple extraordinari del 10.08.2023, es va aprovar pel vot a favor de tots els regidors, l'aprofitament del sobrant d'aigua de l'ATLL del municipi veí de Vallbona d'Anoia que connectaran avui. 

 • AVÍS IMPORTANT: VANDALISME A L'ENLLUMENAT PÚBLIC 20/07/2023

  Informem que a conseqüència d'un intent de robatori del cablejat de l'enllumenat públic de la zona 1, afectant l'Avinguda Catalunya i Sant Martí Sesgueioles, la xarxa ha quedat sense servei. 

  L'Ajuntament condemna aquests fets i lamenta que siguin els veïns i les veïnes els que pateixin les lamentables conseqüències d'aquests actes vandàlics. 

  S'ha donat incidència als Mossos d'Esquadra, que obriran investigació i faran els tràmits pertinents. 

 • ENTREVISTA Entrevista a cadena SER, amb l'Alcalde i Cap de l'oposició 07/07/2023

  El dimarts passat, a través de la cadena SER, vam fer ressò de la problemàtica de l'aigua de Cabrera. Vam participar l'alcalde i el cap de l'oposició.

  A continuació, us deixem l'enllaç:

   https://cadenaser.com/.../cabrera-danoia-la-zona-zero-de.../

 • Visita de la Diputada Visita de la Diputada Sra. Judit Guardia 04/07/2023

  L’Equip de Govern, es va reunir amb la Diputada Sra.- Judit Guardia, portaveu de l’Anoia al Parlament de Catalunya, per poder fer arribar al parlament el problema  de l’aigua i buscar possibles solucions des de allà.

 • LGTBI CELEBREM AMB ORGULL, 28 DE JUNY LGTBI 28/06/2023

  El 28 de juny és el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual en record dels anomenats fets de Stonewall, als Estats Units, que van tenir lloc el 28 juny de 1969. Aquell dia, persones transsexuals i homosexuals van dir prou per primer cop a la discriminació a la que havien estat sotmeses durant segles i va néixer el moviment d’alliberament LGTBI.

 • Homenatge HOMENATGE A FELICIANO HERNANDEZ 21/06/2023

  La delegació de la Federació Catalana de Futbol a l’Anoia, va viure el passat dilluns ''la Nit dels Campions 2023'', a Òdena. En l’acte, van ser premiats un total de 17 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar aquest curs el títol de lliga, davant la presència d’unes 400 persones que van gaudir d’aquesta jornada festiva.

  Un dels moments més emotius de la jornada va arribar amb el lliurament dels Premis Especials, en reconeixement per la trajectòria o la tasca de persones vinculades amb el món del futbol i futbol sala català. El primer d’ells va ser pel nostre veí de Cabrera, Feliciano Hernández, en motiu de la seva trajectòria al futbol com al futbol sala des de 1995 fins a l’actualitat. Tota una vida acompanyant i animant als jugadors des de la banqueta i aquesta temporada fent un pas més traient-se el curs d’entrenador UEFA C als seus 70 anys per a poder continuar ajudant al seu club, el Cabrera d’Anoia C.E. com entrenador.

  Des de l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia també volem afegir-nos a aquest homenatge.

  ¡¡GRÀCIES, FELI!!

 • CASAL ESTIU 2023 CABRERA D'ANOIA CASAL ESTIU CABRERA 2023 05/05/2023

  🏖 Us presentem el Casal d'estiu de Cabrera d’Anoia per a nens de 3 a 12 anys (de i3 a 6è de primària). Cal tenir els 3 anys fets per participar del Casal. 

  ✅ El Casal està obert a tots els nens i nenes, empadronats o no a Cabrera.

  📌 L'ajuntament subvenciona un 40% del cost setmanal per un fill/a, i un 45% en cas del 2on fill/a, per als nenes i nenes empadronatsal nostre municipi. Aquests descomptes se subvencionen amb la subvenció pel "Lleure dels Infants de Cabrera d'Anoia" de la Diputació de Barcelona.

  ✏ Inscripcions i més informació en aquest enllaç:

  https://estiu.animans.cat/infancia-0-12-anys/cabrera/

  📌 Data límit d’inscripció fins al 31 de maig.

  📍 Data límit pagament fins al 11 de juny. 

  🎈Es notificarà la viabilitat del Casal en funció dels inscrits. 

   

  US ESPEREM❗

   

   

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49