COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN

Dilluns, 30 d’octubre de 2023

Com bé sabeu fa mesos que la situació a Cabrera és greu, els problemes d'abastiment d'aigua ens han portat a la pitjor crisi per la qual ha passat el nostre municipi en els darrers anys.

Des del començament de la legislatura la nostra prioritat ha estat buscar solucions a aquest problema, sense oblidar la resta de necessitats que també han de ser ateses.

És necessari prendre decisions i unir esforços per tal de fer front a aquesta situació. Cal un govern fort i disposat a treballar en benefici del municipi, amb voluntat de servei, motiu pel qual sempre hem estat disposats a sumar.

En aquest sentit, ha estat el Grup Socialista qui ha escoltat i acceptat el repte de la proposta. D'aquesta entesa fruit de la responsabilitat política, neix el pacte de govern JUNTS-PSC a Cabrera d'Anoia.

D'aquesta manera també unim forces amb Diputació de Barcelona i Consell Comarcal de l'Anoia on governen els dos partits.

Esperem que amb aquest acord aconseguim l'impuls necessari per a poder solucionar les necessitats de Cabrera de la millor manera possible.

Darrera actualització: 30.10.2023 | 14:02