LA CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS EMETRÀ EN HD

Dimarts, 16 de gener de 2024 a les 00:00

A partir del dia 16 de Gener del 2024 la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals emetrà tots els seus programes en HD.

Afectarà a tots els seus canals: TV3, 3/24, Esports3 i SX3/33.

La Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital, del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya informa sobre l'emissió en HD dels programes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Per a poder rebre el senyal en HD caldrà disposar d'un receptor compatible amb HD. Els televisors més nous ja estan preparats per rebre senyals en HD, però els més antics és possible que no puguin descodificar senyals en HD. En aquest cas, caldrà renovar el televisor o connectar-hi un descodificador o sintonitzador de TDT HD entre el cable d'antena i el televisor.

Els ciutadans que reben el senyal de TD SAT, també hauran de comprovar que el receptor satèl·lit està preparat per rebre contingut en HD i substituir-lo en cas que no ho estigui.

Aquest canvi ha estat comunicat al col:lectiu d'empreses instal·ladores de telecomunicacions habilitades, per tal que donin suport a la ciutadania.

En tot cas, la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital, del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició la bústia ict@gencat.cat davant de dubtes o aclariments que pugueu necessitar.

Darrera actualització: 16.01.2024 | 14:07