Alcaldia

Us dono la benvinguda i us agraeixo que visiteu la pàgina web del nostre municipi de Cabrera d'Anoia.

Aquesta web, que és la vostra, està feta amb idea de servei a la comunitat. Entenem que és un deure de les Administracions apropar-se als ciutadans, aprofitant els recursos que les noves tecnologies ens faciliten. 

També ens agradaria que, a través d'aquesta web, aquells que no ens coneixen, puguin saber com és Cabrera d'Anoia, on està situada, i totes aquells trets característics del nostre poble i dels seus voltants.

Som una població plural i diversa que és el present del nostre poble i representa també el seu futur.

Comptem amb entitats socials, esportives i culturals, que donen constància de què els nostre veïns i veïnes son persones emprenedores i amb molta empenta.

Som un poble amb un terme municipal molt gran, amb una història milenària. Vivim en un lloc privilegiat, envoltats de natura i depèn de nosaltres mantenir-lo en les millors condicions. Per tant prego a tothom, veïns, veïnes i visitants què respecteu i cuideu l'entorn.

Els 4 regidors de govern i jo mateixa, com alcaldessa, ens posem al servei de tots els Cabrerencs i Cabrerenques sense excepció. Sense exclusions ni prejudicis. Estem oberts a suggeriments i opinions que serveixin sempre per poder millorar el poble i la qualitat de vida de tots els que hi vivim.

Us convido a visitar-nos, i gaudir de tot el que el nostre municipi ofereix, què de ben segur satisfarà plenament les vostres expectatives.

Ens veiem a Cabrera d'Anoia! 

 

Plaça Canaletes, 1 - 08718 Cabrera d'Anoia - Barcelona
Nom de contacte: Elisabet Hidalgo Ortega
Telèfon: 937 749 017
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.09.2022 | 08:50