Alcaldia

Benvolguts vilatans i vilatanes de Cabrera d’Anoia.

Com alcalde del municipi, primer de tot, vull donar les gràcies a tots aquelles persones que han dipositat la seva confiança en mi i en els membres que formem aquest grup que tant han treballat per fer que tot això possible, em sento un privilegiat poder assumir aquest repte per la meva estimada Cabrera d’Anoia.

Inicio aquest projecte amb molta il·lusió, humilitat i  amb ganes d’aportar el meu gra de sorra, treballaré amb força i amb responsabilitat per poder afrontar tots els reptes als que el dia a dia m’aniré trobant, ho faré sobretot escoltant, faré política per tal de millorar la vida de les persones i continuar cuidant el nostre entorn.

Com  ja vàrem explicar en el nostre programa, el nostre compromís serà lluitar per apropar l’ajuntament a tots els veïns, portarem a terme una gestió rigorosa, transparent, participativa, amable, apostarem per un municipi sostenible, i treballar per l’, la joventut i la nostra gent gran.

Donada la meva experiència com agutzil i treballador de l’Ajuntament durant tants anys, tinc l’honor de poder assegurar-vos, que tenim un excel·lent  personal treballant pel municipi i que amb la seva responsabilitat, esforços i professionalitat de cada un d’ells i d’elles tot es mes fàcil i possible.

Per acabar, dir-vos que  estaré a la vostra disposició, que m’agradaria que tots i totes us sentiu part de l’ajuntament així com jo em sento un vilatà més.

Junts, fem que Cabrera sigui millor !!!!

 

Plaça Canaletes, 1 - 08718 Cabrera d'Anoia - Barcelona
Nom de contacte: Joan Manuel Díaz Calvo
Telèfon: 937 749 017
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 7.02.2024 | 13:40