Notícies

 • DIA INTERNACIONAL PER ERRADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES 25N DIA INTERNACIONAL PER L'ERRADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES 24/11/2023

  Les violències masclistes visibles, són la punta de l'iceberg d'una enorme problemàtica social que mina les possibilitats de les dones en totes les esferes de la vida social, econòmica, política, cultural, familiar...l'estructura patriarcal encara és molt sòlida i per enderrocar els seus ciments i bases teòriques, hem de seguir reivindicant la nostra igualtat de drets, la nostra dignitat com a éssers humans, la nostra capacitat de lideratge, i la nostra llibertat de pensament.

 • Afectacions al trànsit del 13 al 22 de novembre Termes Municipals de Capellades i La Pobla de Claramunt. C-15 Eix Diagonal 09/11/2023

  Des del Centre de Control de l’Eix Diagonal els avancem la previsió d’afectacions al trànsit de dilluns 13 a dimecres 22 de novembre a la C-15 per tasques d’aglomerat entre l’enllaç del Pol. Ind. de la Rata (PK 39+000) i l’enllaç amb la N-IIa (PK 44+200) al TM de La Pobla de Claramunt.

   

 • COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN 30/10/2023

  Com bé sabeu fa mesos que la situació a Cabrera és greu, els problemes d'abastiment d'aigua ens han portat a la pitjor crisi per la qual ha passat el nostre municipi en els darrers anys.

  Des del començament de la legislatura la nostra prioritat ha estat buscar solucions a aquest problema, sense oblidar la resta de necessitats que també han de ser ateses.

  És necessari prendre decisions i unir esforços per tal de fer front a aquesta situació. Cal un govern fort i disposat a treballar en benefici del municipi, amb voluntat de servei, motiu pel qual sempre hem estat disposats a sumar.

  En aquest sentit, ha estat el Grup Socialista qui ha escoltat i acceptat el repte de la proposta. D'aquesta entesa fruit de la responsabilitat política, neix el pacte de govern JUNTS-PSC a Cabrera d'Anoia.

  D'aquesta manera també unim forces amb Diputació de Barcelona i Consell Comarcal de l'Anoia on governen els dos partits.

  Esperem que amb aquest acord aconseguim l'impuls necessari per a poder solucionar les necessitats de Cabrera de la millor manera possible.

 • Noves incorporacions laborals a través del Consell Comarcal de l'Anoia 25/10/2023

  Informem que a través del Programa Treball i Formació anticipada 2023- Línia PABP, PRGC, DONA i MG 52, s’han incorporat 3 peons de brigada i  una Auxiliar Administrativa, promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, executat pel Consell Comarcal de l’Anoia i finançat per la conferència sectorial d’ocupació i afers laborals del ministeri de treball i Economia social.

  Els contractes tenen una durada d’un any.

  Felicitem i donem la benvinguda a les noves incorporacions, així com  els desitgem que tinguin una bona experiència i ampliació de coneixements laborals.

  Adjuntem el cartell informatiu proporcional pel Consell Comarcal de l’Anoia

  Expedient SOC026/22/000071

   

 • President Consell Comarcal de l'Anoia, Alcalde i Regidor Visita del president del Consell Comarcal de l'Anoia 29/09/2023

  Dimecres 27 de setembre, el president del Consell Comarcal de l'Anoia, en Jordi Parcerisas, va visitar el nostre municipi, vist el seu compromís en fer-ho amb els 33 municipis de la comarca.

 • Punt de recollida d'oli domèstic PUNT DE RECOLLIDA D'OLI DOMÈSTIC 20/09/2023

  S'han instal·lat tres contenidors per la recollida d'oli domèstic als punts següents: 

  • A Canaletes, als contenidors de la cantonada de l'aparcament. 
  • Al Castell, als contenidors davant del Local Social.
  • A Can Ros, als contenidors del carrer Salou amb Valls (per error, s'ha demanat reubicació d'aquest al davant del Local Social). 
 • Enquesta horària d'abastiment d'aigua 15/09/2023

  Enquesta horària d'abastiment d'aigua 

  Amb la finalitat de poder cobrir les necessitats de la gran majoria de població, adjuntem enquesta per recollir les vostres propostes . 

  Enquesta horària d'abastiment d'aigua

  En cas de no poder realitzar l’enquesta per aquesta via i per tal de poder recollir la vostra proposta, podeu trucar  a l’Ajuntament 93.774.90.17 i preguntar per Soraya.

 • Inici del curs escolar, Escola Les Oliveres 07/09/2023

  Ahir, els nens de la nostra escoles van començar el nou curs. Van tornar a viure el moment  emocionant de la trobada amb els companys, els professors i professores.

  Des de l’Ajuntament, volem desitjar un bon curs escolar i agrair la tasca de l’equip docent, així com la de l’Ampa.

  Bon curs !!!! 

  https://agora.xtec.cat/esc-oliveres/

   

   

 • PLE EXTRAORDINARI DEL 10/08/2023 11/08/2023

  Al Ple extraordinari del 10.08.2023, es va aprovar pel vot a favor de tots els regidors, l'aprofitament del sobrant d'aigua de l'ATLL del municipi veí de Vallbona d'Anoia que connectaran avui. 

 • AVÍS IMPORTANT: VANDALISME A L'ENLLUMENAT PÚBLIC 20/07/2023

  Informem que a conseqüència d'un intent de robatori del cablejat de l'enllumenat públic de la zona 1, afectant l'Avinguda Catalunya i Sant Martí Sesgueioles, la xarxa ha quedat sense servei. 

  L'Ajuntament condemna aquests fets i lamenta que siguin els veïns i les veïnes els que pateixin les lamentables conseqüències d'aquests actes vandàlics. 

  S'ha donat incidència als Mossos d'Esquadra, que obriran investigació i faran els tràmits pertinents. 

 • ENTREVISTA Entrevista a cadena SER, amb l'Alcalde i Cap de l'oposició 07/07/2023

  El dimarts passat, a través de la cadena SER, vam fer ressò de la problemàtica de l'aigua de Cabrera. Vam participar l'alcalde i el cap de l'oposició.

  A continuació, us deixem l'enllaç:

   https://cadenaser.com/.../cabrera-danoia-la-zona-zero-de.../

 • Visita de la Diputada Visita de la Diputada Sra. Judit Guardia 04/07/2023

  L’Equip de Govern, es va reunir amb la Diputada Sra.- Judit Guardia, portaveu de l’Anoia al Parlament de Catalunya, per poder fer arribar al parlament el problema  de l’aigua i buscar possibles solucions des de allà.

 • LGTBI CELEBREM AMB ORGULL, 28 DE JUNY LGTBI 28/06/2023

  El 28 de juny és el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual en record dels anomenats fets de Stonewall, als Estats Units, que van tenir lloc el 28 juny de 1969. Aquell dia, persones transsexuals i homosexuals van dir prou per primer cop a la discriminació a la que havien estat sotmeses durant segles i va néixer el moviment d’alliberament LGTBI.

 • Homenatge HOMENATGE A FELICIANO HERNANDEZ 21/06/2023

  La delegació de la Federació Catalana de Futbol a l’Anoia, va viure el passat dilluns ''la Nit dels Campions 2023'', a Òdena. En l’acte, van ser premiats un total de 17 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar aquest curs el títol de lliga, davant la presència d’unes 400 persones que van gaudir d’aquesta jornada festiva.

  Un dels moments més emotius de la jornada va arribar amb el lliurament dels Premis Especials, en reconeixement per la trajectòria o la tasca de persones vinculades amb el món del futbol i futbol sala català. El primer d’ells va ser pel nostre veí de Cabrera, Feliciano Hernández, en motiu de la seva trajectòria al futbol com al futbol sala des de 1995 fins a l’actualitat. Tota una vida acompanyant i animant als jugadors des de la banqueta i aquesta temporada fent un pas més traient-se el curs d’entrenador UEFA C als seus 70 anys per a poder continuar ajudant al seu club, el Cabrera d’Anoia C.E. com entrenador.

  Des de l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia també volem afegir-nos a aquest homenatge.

  ¡¡GRÀCIES, FELI!!

 • BAN D'ALERTA PER SEQUERA I MESURES DE L'AGÈNCIA CATALANA DE L'AIGUA (ACA). 17/05/2023

  Es recorda que, pel bé comú, i d’acord amb el que estableix el Pla Especial de Sequera (PES) en el seu punt 5.4 s’estableix la limitació d’aigua d’abastament a un màxim de 250 litres per habitant i dia.

  Demanem la col·laboració ciutadana per fer un consum responsable de l’aigua davant la situació de sequera que afecta gran part de Catalunya, provocada pel descens continuat de les reserves d’aigua, lligat a la manca de pluges.

  Podeu consultar consells per a l’estalvi domèstic o, en temps real, el nivell de sequera a través del web de l’Agència Catalana de l’Aigua.

 • CASAL ESTIU 2023 CABRERA D'ANOIA CASAL ESTIU CABRERA 2023 05/05/2023

  🏖 Us presentem el Casal d'estiu de Cabrera d’Anoia per a nens de 3 a 12 anys (de i3 a 6è de primària). Cal tenir els 3 anys fets per participar del Casal. 

  ✅ El Casal està obert a tots els nens i nenes, empadronats o no a Cabrera.

  📌 L'ajuntament subvenciona un 40% del cost setmanal per un fill/a, i un 45% en cas del 2on fill/a, per als nenes i nenes empadronatsal nostre municipi. Aquests descomptes se subvencionen amb la subvenció pel "Lleure dels Infants de Cabrera d'Anoia" de la Diputació de Barcelona.

  ✏ Inscripcions i més informació en aquest enllaç:

  https://estiu.animans.cat/infancia-0-12-anys/cabrera/

  📌 Data límit d’inscripció fins al 31 de maig.

  📍 Data límit pagament fins al 11 de juny. 

  🎈Es notificarà la viabilitat del Casal en funció dels inscrits. 

   

  US ESPEREM❗

   

   

   

 • whats NOU SERVEI DE WHATSAPP MUNICIPAL 13/04/2023

  Posem en marxa el nou Servei de Whatsapp Municipal de Cabrera d'Anoia.

 • img BENVINGUTS A L'ESPAI JOVE DE CABRERA D'ANOIA 03/04/2023

  L’espai jove de Cabrera d’Anoia és un espai de referència per al jovent del municipi, Aquest espai pertany al servei de joventut de l’oficina Jove de l’Anoia.

   

 • LA PESTA PORCINA AFRICANA PPA 20/03/2023

  La prevenció a les granges d'autoconsum i de petita capacitat també és clau per reduir el risc de difusió de la PPA.

  QUÈ CAL SABER DE LA PPA

  COM ES CONTAGIEN ELS PORCS DOMÈSTICS I SENGLARS?

  BIOSEGURETAT A LA GRANGES D'AUTOCONSUM O REDUÏDES 

  MESURES DE VIGILÀNCIA

  SIMPTOMATOLOGIA

  Davant de qualsevol sospita de malaltia, contacte de forma immediata amb el teu veterinari/ària o amb els serveis veterinaris de la teva comarca.

   

 • GAUDEIX I RESTECTA GAUDEIX I RESPECTA ELS ESPAIS NATURALS CABRERA D'ANOIA 06/03/2023

  Consignes i què cal fer per gaudir i respectar els espais naturals.

   

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49