Notícies

 • Contracte d'arrendament del Local Social de Castell de Cabrera 8 d'abril de 2021
  Contracte de gestió indirecta de les instal·lacions descrites té com a objecte la utilització i explotació del servei de Bar/restauració ubicat al Local social, de propietat municipal i les prestacions accessòries corresponents al Servei públic sociocultural que es presta als veïns i veïnes de Cabrera d'Anoia
   
  Mes informacio a https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=79273822&lawType=
 • Aprovació i actualizació de les activitats de lleure socioculturals. 19 de març de 2021

  La Junta de Govern Local del 15 de Febrer va aprovar, l'actualització dels tallers i cursets de lleure.

  S'informa que ha portat a terme reunions individualitzades amb els diferents monitors de les activitats que es venen realitzant als Locals Socials amb la finalitat de poder determinar i concretar les activitats que es duen a terme, el volum d’usuaris/àries que assisteixen i mirar de portar el control de les despeses que comporta per l’Ajuntament el manteniment de les activitats.
  Vist que segons recull l’Ordenança reguladora de la taxa per serveis de tallers, cursets i activitats de lleures, existeixen diferents casuístiques pel que fa l’assumpte de tarifes, i que en alguns casos, cal acreditar-lo, proposa que sigui l’Ajuntament qui porti a terme el cobrament i el control de les activitats...

   

 • Preincscripcions Curs 2021/2022 Escola Les Oliveres 16 de març de 2021

  Benvolguts veïns i veïnes de Cabrera, 

  Comença el període de preinscripció pel curs 2021-2022, el termini establert pel Departament d’Ensenyament va des del 15 al 24 de març. 

  Si esteu interessats/des en conèixer l’escola podeu trucar al telèfon al 634791516 o escriure un correu electrònic a  oliverescanaletes@gmail.com  per concertar una hora de visita a l’escola fora de l’horari lectiu i estarem encantats d'acompanyar-vos en la visita.  

  Aquí teniu aquest vídeo per anar fent boca:  

  https://drive.google.com/file/d/1iDfDvg53a8xZ-ofe1SCnwNhAjhuBE6fi/view?usp=drivesdk  

  Us hi esperem!

    L’escola

    Vídeo amb les instruccions per realitzar la preinscripció:  

  https://youtu.be/7Jz8gYBFCFM

  Si teniu dificultats truqueu a l'escola i us ajudarem!

 • Horari Bibliobús mes Març (Suspés fins nou avís) 1 de març de 2021

  El servei de Bibliobús queda suspés fins nou avís.

   

 • soc Servei Local d'ocupació co-operativa 29 de gener de 2021

  Servei local d'ocupació co-operativa tots els dilluns de 09:00h a 14:00h

  Cita previa al 937749017 o evasalgado@anoia.cat

 • d Programa Treball i Formació Línia Covid 2020 15 de gener de 2021

  Projecte de Prevenció de la propagació del COVID19 a la comarca de l’Anoia, realitzat per 14 persones que s’han quedat sense feina amb motiu de la crisi de la COVID-19 i per aquelles que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i accions de formació transversal.

 • Fruites Nova parada de verdures i fruita, llegums al granel, mel, olives, formatge, brioixeria, a partir del proper dissabte 09/01/2021 8 de gener de 2021

  A partir del pròxim dissabte dia 9 de Gener del 2021, tindrem una nova parada de fruites i verdures al nostre poble. S’ubicarà a la plaça de Canaletes tots els dissabtes a partir de les 08:00.

 • imatge procicat Mesures COVID-19 del 7 de Gener fins al 17 de Gener 7 de gener de 2021

  El PROCICAT avui dia 4 de gener han tingut una reunió per decidir sobre la proposta de noves mesures, l’objectiu es reduir mobilitat i aglomeracions aquestes mesures entraran en vigor del 7 al 17 de gener les mesures  son les seguents.

   

   

 • imatge estafa Estafa vacuna COVID-19 7 de gener de 2021

  Els Mossos d'esquadra han fet una circular per avisar a la població d'una estafa que s'està fent via telèfon.

 • arbre de nadal Notícies sobre les messures a Catalunya 18 de desembre de 2020

    La Generalitat ha decidit endurir les restriccions davant l'avanç de l'epidèmia. Entre el 21 de desembre i el 11 de gener, es limiten horaris, aforaments i mobilitat.
   

 • cartel marató tv3 Marató TV3 amb col•laboració L’Associació Catalana de Municipis 11 de desembre de 2020

  L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha posat en marxa una campanya publicitària per sensibilitzar, promoure i conscienciar sobre l’ús responsable de la mascareta i la necessitat de respectar les mesures sanitàries i de protecció.

 • Joventut ELS SERVEIS DE JOVENTUT DE LA COMARCA DE L’ANOIA SUMEN FORCES PER FER FRONT A LA PANDÈMIA A PEU DE CARRER 19 de novembre de 2020

  Professionals de joventut recorren els municipis anoiencs per parlar amb els i les joves i conscienciar-los sobre la importància de les mesures de seguretat.

  Davant les noves mesures preventives motivades per la COVID-19, que obliguen a tancar equipaments cívics i serveis de lleure infantil i juvenil, els i les professionals de joventut de la comarca de l’Anoia han sumat esforços per dur a terme una acció preventiva amb les persones joves dels diferents municipis de la comarca. Aquesta iniciativa és possible gràcies a l’impuls de la Taula Comarcal de Joventut, amb la coordinació del Consell Comarcal i la participació de diferents consistoris.

   

 • Convocatòria Subvencions en l’àmbit de restauració, centres d'estètica i bellesa, parcs infantils privats, locals d'oci nocturn i negocis situats en centres comercials 16 de novembre de 2020

  El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del CCAM, activa una segona línia d’ajuts on totes les sol·licituds seran ateses, és a dir, que totes podran entrar.

  Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats, inclosa la 1a convocatòria d'aquestes subvencions.

  Beneficiaris

  Autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, d’un parc infantil privat, o d’un establiment o local que es trobi dins d’un centre o un recinte comercial, que han estat obligats al tancament. També s’inclouen les fundacions d’inserció social de persones en risc d’exclusió dedicades a la restauració.

   

 • Certificat d’allò cobrat pels senyors regidors durant el període de juny 2019 fins a la data de 31 d’agost de 2020 21 de setembre de 2020
 • Nou procediment de comunicació amb els veïns i veïnes de Cabrera d'Anoia 16 de setembre de 2020

  Iniciem un nou procediment de comunicació amb els veïns i veïnes de Cabrera d'Anoia. 

  Adjuntem el primer vídeo, en aquest cas del nostre alcalde, Jaume Gorrea, on fa un resum de la situació actual de l'ajuntament i d'altres temes de futur que afecten el municipi. 

  El govern actual creu què la transparència i la informació són claus pel bon funcionament i la millora de l'ajuntament. És per això,  què puntualment, penjarem vídeos, tant de l'alcalde com dels regidors que ho creguin oportú, explicant temes i situacions  relacionades amb les seves regidories.

  Creiem què aquest nou procediment ajudarà a entendre millor fins on arriba i on acaba la responsabilitat de l'ajuntament, i on comença la d'altres ens com el Consell comarcal, Diputació de Barcelona …

 • Bernat Marró Marbrejat Plaga Bernat Marró Marbrejat 18 d'agost de 2020

  És una plaga molt polífaga que, a Europa, se l’ha trobat en 95 gèneres de plantes. Pot fer molt dany en algunes plantes com ara els arbres fruiters, ornamentals, cultius hortícoles i en conreus extensius. Als EUA s'han registrat greus pèrdues econòmiques en pomes, préssecs, pebrots, tomàquets, blat de moro i soja, i a Itàlia especialment en fruiters, blat de moro i soja.

   

 • Beques per estudis postobligatoris Beques per a estudis postobligatoris 2020 24 de juliol de 2020

  Les beques per a estudis postobligatoris comencen a obrir convocatòries i com cada any, des d’Anoia Jove et podem ajudar amb qualsevol dels tràmits.  

  A continuació t’expliquem què pots demanar i com ho has de fer!  

 • Agencia Catalana de l'Aigua, informa sobre modificacions en l'aplicació del Cànon de l'aigua. 22 de juliol de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha adoptat diverses mesures urgents per fer front a les conseqüències de tot tipus derivades dels efectes de la pandèmia generada pel coronavirus COVID-19. Un dels instruments al seu abast és la fiscalitat dels tributs propis de la Generalitat, entre els quals destaca el cànon de l’aigua, l’impost ambiental finalista que finança els serveis del cicle de l’aigua.

 • TRANSPORT ESCOLAR Els alumnes de Vallbona d'Anoia, de Cabrera d'Anoia i de la Pobla de Claramunt que cursen Batxillerat a l'Institut Molí de la Vila, de Capellades disposaran de transport escolar aquest curs 20-21 3 de juliol de 2020

  Els alumnes de Vallbona d'Anoia, de Cabrera d'Anoia i de la Pobla de Claramunt que cursen Batxillerat a l'Institut Molí de la Vila, de Capellades disposaran de transport escolar aquest curs 20-21

  Aquest curs 20-21 els alumnes de Vallbona d'Anoia, de Cabrera d'Anoia i de la Pobla de Claramunt que cursen Batxillerat a l'Institut Molí de la Vila, de Capellades, ja disposaran oficialment de la ruta de transport escolar no obligatori.

 • Recomanacions banys al riu ( ACA) 30 de juny de 2020

  Recomanacions  Agencia Catalana de l’Aigua.

  En brot de la pandèmia produïda per l’expansió de la COVID-19 arreu del món ha provocat que enguany, tant  l’Agència Catalana de l’Aigua ( ACA), com la Secretaria d’Agenda Urbana  i Territori ( SAUT), hagin previst implementar mesures i recomanacions  addicionals a través d’un Protocol de mesures addicionals i preventives motivades per la COVID 19 per a la gestió de les aigües de bany, zones on es practica  el bany, i serveis associats per tal de vetllar per la qualitat, seguretat i salubritat de les aigües de bany.

  En Relació  al bany en aigües interiors, no declarades aigües de bany ( trams de rius, gorgs, i altres similars)

  Per tot l’anteriorment  exposat  i deguda a l’actual situació d’emergència sanitària  ocasionada pel COVID 19 i per prevenir qualsevol situació de reis i contagi. Queda totalment prohibit  el bany, o el contacte corporal amb l’aigua de rius, gorgues i rieres del municipi fins a nou avís.

   

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49