Notícies

 • OFERTA DE FEINA 14/05/2024

  Des del Servei Xaloc (Xarxa Local d'Ocupació) informen d'una nova oferta de feina de Neteja a Cabrera d'Anoia.

  Podeu consultar tota la informació i insciure-us -hi a través de l'enllaç que us facilitem dins d'aquesta notícia.

   

 • SERVEI D'ASSISTÈNCIA EN CAIXER MÒBIL PROPERS DIES 7 I 10 DE JUNY 01/05/2024

  Presentem el Servei d'Assistència en Caixer Mòbil, facilitat i gestionat per a la Diputació de Barcelona, que visitarà el nostre municipi, a la Plaça Canaletes el proper divendres 7 de juny des de les 9:20h fins a les 9:40h.

  I també el dilluns dia 10 de juny des de les 9:20h fins a les 9:40h.

  Us hi esperem!

   
 • VISITA DE LA UNITAT MÒBIL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR 30/04/2024

  El proper dijous 13 de juny, en horari de 12:00 a 13:00 a la Plaça de Canaletes, ens visitarà la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor (UMIC).

 • OBERT EL PROCEDIMENT DE LICITACIÓ DEL CONTRACTE DE CONCESSIÓ DE LA PRESTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DEL LOCAL SOCIAL DEL CASTELL DE CABRERA 21/03/2024

  Termini: 15 dies naturals posteriors al dia de la publicació d'aquest anunci en el Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia.

  Tota la informació sobre el procediment la trobareu al tauler d'Edictes de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia, addicionalment, també us la facilitem en aquesta notícia, juntament amb l'Annex I (la Declaració Responsable).

 • RESERVA LA TEVA PISTA DE PÀDEL 20/03/2024

  Des del 2016 a Cabrera d'Anoia, més concretament a la urbanització de Can Ros, es va instal·lar la primera pista de pàdel al servei del municipi i de tothom. A l'actualitat i des d'anys enrere, hi ha dues pistes instal·lades que s'omplen a diari i el ''Pàdel Club Cabrera d'Anoia'', que no para de créixer.

  COM PUC RESERVAR LA MEVA PISTA DE PÀDEL?

  A continuació, us deixem adjunt un cartell on s'explica pas a pas el procediment a seguir per poder reservar qualsevol de les dues pistes de pàdel que trobareu a la urbanització de Can Ros. 

  C/ Salou s/n, Urb. Can Ros, 08718 Cabrera d'Anoia

 • Nova Campanya per a les Activitats de Risc d'Incendi 13/03/2024

  Des de la Direcció General de Boscos i Gestió del Medi del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya trameten la següent informació IMPORTANT sobre les activitat de risc d'incendi.

   

 • TANCAMENT DEL LOCAL SOCIAL DEL CASTELL DE CABRERA 12/03/2024

  Benvolguts/des veïns i veïnes del municipi de Cabrera d’Anoia,

  Des de l’Ajuntament, volem comunicar-vos, el tancament del Local Social del Castell de Cabrera. Degut a problemes personals, l’actual concessionari no podrà seguir amb el projecte. Volem aprofitar per mostrar-li l’immens agraïment per tota la tasca feta durant aquests anys i tot el nostre suport.

  Us informem de que, properament, sortiran les bases per tal d’iniciar el procediment de licitació per l’arrendament del Local Social del Castell de Cabrera. Tota la informació relativa a aquest procediment serà publicada a la pàgina web i al tauler d’Edictes de l’Ajuntament.

 • JORNADES D'ORIENTACIÓ PER A JOVES 11/03/2024
  🔊 EXPLORA EL TEU FUTUR: JORNADES D'ORIENTACIÓ DE L'ANOIA SUD 🔍🧭⚒️🧪
   
  📆 Dell d'11 al 21 de març
  📚 Múltiples activitats: xerrades, tallers, punts d'orientació...
  📍A Masquefa, Piera, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d'Anoia, Cabrera d'Anoia, Capellades, 
       La Torre de Claramunt i La Pobla de Claramunt
   
  A Cabrera d'Anoia serà dilluns 11 de març a les 17:30h al Local de Canaletes.
   
  📝+ INFORMACIÓ:
  A tots els Punts d'Informació Juvenil dels municipis de l'Anoia Sud i al QR de la imatge
   
  Organitzat pel Consell Comarcal de l'Anoia. Departament de Joventut.
 • ATENCIÓ! EXCEPCIONALITAT PER SEQUERA 21/02/2024

  Degut a l'entrada en estat d'excepcionalitat per sequera del nostre municipi, us comuniquem les restriccions d'aigua emeses per l'Agència Catalana de l'Aigua, trameses des del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. 

  En conseqüència, també s'ha dictat un Ban per part de l'Alcaldia d'aquest Ajuntament, que adjuntem perquè pugueu consultar.

 • ATENCIÓ! Campanya de Control de Gossos Potencialment Perillosos 21/02/2024

  Des de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia anunciem la posada en marxa de la Campanya de Control de Gossos Perillosos

  En el cos d'aquesta notícia us recordem les obligacions que comporta la tinença d'un gos potencialment perillós, així com, les sancions que s'aplicaran si es detecten infraccions.

  Tota la informació important, relativa a la qüestió, també la podeu consultar a la Ordenança Municipal sobre Tinença d'Animals de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia, la qual podeu trobar en aquesta web, a l'apartat de "Normativa"; "Ordenances generals".

 • ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES AL MUNICIPI 21/02/2024

  Si vols gaudir de l'esport i potenciar les teves habilitats físiques, et proposem una sèrie d'activitats que es realitzen durant l'any al municipi:

  • LOCAL SOCIAL CANALETES

  IOGA - dilluns i divendres de 09:30h a 10:30h.

   

  • LOCAL SOCIAL CASTELL DE CABRERA

  IOGA - dilluns i dijous de 16:00h a 17:00h.

   

  • LOCAL SOCIAL CAN ROS

  ZUMBA - dimecres de 17:00h a 18:00h.

  FLAMENC I SEVILLANES - divendres de 11:00h a 13:00h.

  GIMNASIA - dilluns, dimecres i dijous de 11:15h a 12:15h.

  TONIFICACIÓ I PILATES - dimarts i dijous de 17:00h a 18:00h.

 • TERMINIS DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA PER A LES BEQUES DE MOBILITAT 20/02/2024

  Es fa avinent que les famílies disposen dels següents terminis per lliurar els certificats emesos per la secretaria del centre conforme estan cursant els estudis, d’acord amb les bases reguladores de les beques de mobilitat per al curs 2023-2024:

  • Termini presentació Segon trimestre 2023/2024: del 20 de febrer al 8 de març de 2024
  • Termini presentació Tercer trimestre 2023/2024: del 27 de maig al 14 de juny de 2024
 • A PARTIR DEL PROPER 14 DE FEBRER, TOTS ELS CANALS EMETRAN EN ALTA DEFINICIÓ 09/02/2024

  Des de la Direcció General de Mitjans de Comunicació del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya informen que a partir del proper 14 de febrer de 2024, tots els canals de TDT, públic i privats, ja siguin d'àmbit estatal, nacional o local, hauran d'emetre únicament en alta definició (HD).

   

 • NOU CONTENIDOR DE PILES 06/02/2024

  S'ha instal·lat a la Plaça Canaletes, al costat de la porta de l'Ajuntament, un contenidor de piles usades pel servei dels veïns i veïnes. 

 • ALERTA SOBRE PRODUCTES COSMÈTICS, DE CURA PERSONAL I/O BIOCIDES NOCIUS 23/01/2024

  Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s'alerta sobre el següents productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides nocius:

  • “Lingot de naturmais, Narciso de naturmais, Diore de naturmais i Bossic pour home”
  • “STAR NATURE con fragancia de FRESAS CON NATA”

  • Diversos esmalts d’ungles de la marca "Geláze China Glaze”

  • "NUKY Crema Hidratante Soft"

  • "Agua Bidestilada ORRAVAN"

  • "Tintes de Tatuatge Viking INK Forest Green"

  • "Tintes de Tatuatge i Maquillatge permanent Perma Blend"

  Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: 

  https://medicaments.gencat.cat/ca/ciutadania/seguretat/alertes-i-notes-informatives/productes-cosmetics/

   

   

   

 • CAMPANYA CONTRA EL BULLYING: "REBEL·LA'T I PARLA" 16/01/2024

  El Consell Comarcal de l'Anoia presenta "REBEL·LA'T I PARLA", contra el Bullying tolerància zero.

 • LA CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS EMETRÀ EN HD 16/01/2024

  A partir del dia 16 de Gener del 2024 la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals emetrà tots els seus programes en HD.

  Afectarà a tots els seus canals: TV3, 3/24, Esports3 i SX3/33.

 • 25N DIA INTERNACIONAL PER L'ERRADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES 24/11/2023

  Les violències masclistes visibles, són la punta de l'iceberg d'una enorme problemàtica social que mina les possibilitats de les dones en totes les esferes de la vida social, econòmica, política, cultural, familiar...l'estructura patriarcal encara és molt sòlida i per enderrocar els seus ciments i bases teòriques, hem de seguir reivindicant la nostra igualtat de drets, la nostra dignitat com a éssers humans, la nostra capacitat de lideratge, i la nostra llibertat de pensament.

 • COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN 30/10/2023

  Com bé sabeu fa mesos que la situació a Cabrera és greu, els problemes d'abastiment d'aigua ens han portat a la pitjor crisi per la qual ha passat el nostre municipi en els darrers anys.

  Des del començament de la legislatura la nostra prioritat ha estat buscar solucions a aquest problema, sense oblidar la resta de necessitats que també han de ser ateses.

  És necessari prendre decisions i unir esforços per tal de fer front a aquesta situació. Cal un govern fort i disposat a treballar en benefici del municipi, amb voluntat de servei, motiu pel qual sempre hem estat disposats a sumar.

  En aquest sentit, ha estat el Grup Socialista qui ha escoltat i acceptat el repte de la proposta. D'aquesta entesa fruit de la responsabilitat política, neix el pacte de govern JUNTS-PSC a Cabrera d'Anoia.

  D'aquesta manera també unim forces amb Diputació de Barcelona i Consell Comarcal de l'Anoia on governen els dos partits.

  Esperem que amb aquest acord aconseguim l'impuls necessari per a poder solucionar les necessitats de Cabrera de la millor manera possible.

 • Noves incorporacions laborals a través del Consell Comarcal de l'Anoia 25/10/2023

  Informem que a través del Programa Treball i Formació anticipada 2023- Línia PABP, PRGC, DONA i MG 52, s’han incorporat 3 peons de brigada i  una Auxiliar Administrativa, promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, executat pel Consell Comarcal de l’Anoia i finançat per la conferència sectorial d’ocupació i afers laborals del ministeri de treball i Economia social.

  Els contractes tenen una durada d’un any.

  Felicitem i donem la benvinguda a les noves incorporacions, així com  els desitgem que tinguin una bona experiència i ampliació de coneixements laborals.

  Adjuntem el cartell informatiu proporcional pel Consell Comarcal de l’Anoia

  Expedient SOC026/22/000071

   

Darrera actualització: 9.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 9.04.2015 | 13:49